Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Činnost: - výškové práce - ořez, kácení stromů - údržba zeleně. Prodej: - palivové dřevo.

Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské.

Petr Kováč provádí: - montáže nábytku - obklady stěn - pokládka laminátových, dřevěných podlah.

Firma Pavel Kopelent se zabývá realizací speciálních dekorativních omítek vhodných nejen do interiéru, ale současně také do exteriéru. Provádíme speciální dekorativní omítky - benátský štuk, ottocento, imitace betonu, encanto atd. Dále nabízíme malování bytových i nebytových prostor, natěračské práce, tapetování, sádrové omítky, drobné zednické ...

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Elektro firma. Instalace elektro dodavatelským způsobem. Instalace: - průmyslové objekty - zemědělské objekty - občanská vybavenost - rodinné domky. Revize: - hromosvody.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Činnost: - malířské práce - nátěry a nástřiky fasád - sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, stropy, stěny - montáž kazetových stropů - broušení parket, případně jejich opravy - pokládka plovoucích podlah, PVC - pokládka koberců zátěžových, bytových - tapetování - dekorační nástřiky a omítky - montáž rolet, žaluzií - ...

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Výroba a prodej: - žulové náhrobky, urny - náhrobní doplňky mísy, tácky pod svíčky, vázy, lampy umělý pískovec sochy - okenní parapety, opravy hrobů, betonové základy. Výroba, prodej: - okenní parapety - žulové schody.

ELEKTRO SELZER zajišťuje všechny elektrikářské práce pod jednou střechou - elektroinstalace, hromosvody, elektrické vytápění, alarmy, datové sítě.

Elektroinstalace, elektromontáže. Hromosvody. Revize: - elektro. Stavební řemeslo. Úspora energie.

Instalatérské a topenářské práce: - rozvody plynu a vody - instalace podlahového topení - čištění, rekonstrukce a instalace kanalizace. Servis: - plynové spotřebiče. Pobočka: Polanecká 803/72 721 07 Ostrava-Svinov

Nákladní autodoprava sypkých materiálů do 30 t a kontejnerovou přepravu do 5t. Zemní a výkopové práce. Autodoprava v celé ČR.

Návrh, projekt, prodej, montáž, instalace: - voda, topení, plyn - solární systémy - podlahové vytápění - kotle na biomasu. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - elektromontážní.

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - podlahové vytápění - solární systémy.

Práce, řemeslo, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.