Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Filip Boháč nabízí výkopové práce. Rychlá a přesná práce univerzálním strojem KX61-3 Kubota v maximálním rozsahu a využití. Výkopové práce: - výkopy základů - bourání drobných staveb - inženýrské sítě - terénní úpravy a další.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Naše firma KBN nátěry se věnuje profesionálnímu čištění a nátěru střech, fasád, dlažeb a výmalbě interiérů. A v čem tkví naše konkurenční výhoda? Každý z našich pracovníků je profesionál s více než desetiletou praxí. Díky tomu nabízíme skutečně odborný přístup, rychlost a špičkové služby.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Kamenictví Martin Vachtarčík je vaším spolehlivým partnerem pro vše, co souvisí s kamenem. Naše rodinná firma sídlí na adrese 1. května 268/34, Ostrava - Polanka nad Odrou. Jsme hrdí na naši práci a vášeň pro kamenické řemeslo. Provádíme kamenické práce všeho druhu, mezi které patří montáž, demontáž a rekonstrukce hrobů, výroba a usazení ...

Sklenářství. Sklenářské práce. Rámování a paspartování obrazů. Prodej: - izolační dvojskla.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě: - přípojky pro inženýrské sítě. Zemní a výkopové práce: - protlaky pod komunikacemi. Půjčovna: - stavební stroje.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá foukanou izolací, solárním ohřevem vody a fotovoltaickými elektrárnami pak je SKY DTV s.r.o. tou pravou volbou pro vás. SKY DTV s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která byla založena v roce 2019 a naleznete ji na adrese Hlávková 447/5, Ostrava. Firma je průkopníkem v oblasti ...

Topenářské a vodoinstalatérské služby. Zámečnické práce.

RB Stav - Zajistíme kompletní stavební práce od A až po Z! Rekonstrukce bytů, rodinných domů, koupelen, ale i montář sádrokartonů, malířské práce a mnohem více!

Sádrokartony Vilém Vengrin realizuje zateplování fasád, montáž sádrokartonů, podhledy. Společnost provádí kompletní stavební činnost - stavba rodinných domů na klíč, zednické práce.