Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství, výroba: - schody - špaletová okna - dveře - nábytek.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -plynařské -vodoinstalatérské -montáž, revize, zkoušky plynových zařízení a plnění tlakových nádob. Zahraniční zkušenosti s velkými zakázkami.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen, kuchyní - montáž kamenných obkladů - pokládka zámkových dlažeb - zateplování budov - fasády - hydroizolace plochých střech - půdní vestavby - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - dokončovací stavební práce - tesařské, klempířské a pokrývačské práce - zednické ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - autodoprava - prodej písku

Činnost: - elektromontáže - elektromontážní práce - maloobchod - prodej - elektroinstalační materiál

Veškeré stavební práce Provádíme tyto stavební práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické - tesařské - výškové nátěry

Realizace: - fasády - koupelny - zednické práce - podlahy - obklady a dlažby. Dodávka a montáž: - plastová, euro a hliníková okna a dveře - plastové dveře - střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady.

Činnost: - sanace a bezvýkopové opravy kanalizací, ČOV (čistička odpadních vod), opravy vodojemů, šachet - pokládka zámkové dlažby, osazování obrubníků, drobné vysprávky komunikací a stavby zahradní architektury.

Podlahářství, montáž, vzoková prodejna: - masivní podlahy - laminátové podlahy - interiérové dveře - terasové rošty, prkna.

Činnost, práce: - zedník, zednictví - rodinné domy - koupelny

Zednictví, práce: - zednické - omítky - zateplování fasád - půdní vestavby - hrubé stavby - podlahářské práce.

Podlahářské práce: - renovace dřevěných podlah - broušení parket - pokládka dřevěných podlah.

Práce: - montáž sádrokartonu, minerálních podhledů - zateplení půd.

P R O V Á D Í M E : -novostavby na klíč -fasády - stavební práce -truhlářske prace R E K O N T R U K C E : - rekonstrukce stavb - opravy

Zpracování kamene -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Hlavní činností společnosti Roun cz, s.r.o. jsou tepelné izolace. Provádíme izolace potrubí, kotelen, pecí, parních rozvodů, výměníkových stanic, cihelen, vzduchotechniky. Dále se zaměřujeme na opláštění hal a prodej izolačního materiálu. Izolace provádíme v rámci celé České republiky a v zemích Evropské unie. Naši práci ovšem naleznete i v ...

Práce, řemeslo: - truhlář, truhlářství

Činnost: - zemní práce - terénní úpravy - skrývky zeminy. Autodoprava: - dovoz písku, kamene - přeprava strojů na podvalníku. Jeřábnické práce.

Truhlářství, práce: - truhlářské.

Práce: - natěračské - malířské.

Stolařství, zakázkové truhlářství: - nábytek, postele - kuchyně - dřevěná okna, dveře, schody.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování střech - montáž střešních oken.