Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

- zednické práce z kamene, cihel - dlažby - obklady - malování interiérů - sádrokartony

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Kompletní servis - grafické návrhy, 3D návrhy, výroba: - zařízení interiéru bytových i nebytových prostor, kanceláře, restaurace: - kuchyňské linky - podlahy - interiérové dveře.

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek.

Práce: -elektroinstalatérské.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Práce: -elektroinstalatérské. -zámečnické.

Zakázkové truhlářství. Vyrábíme dřevěný nábytek z masivu. Zakázková výroba replik starožitného, selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, ...

Montáže, servis, údržba, rekonstrukce elektroinstalací, televizních antén, satelitů. Společné televizní antény. Digitální pozemní příjem. Elektrikářské práce. Hromosvody.

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení -domovní a průmyslové elektroinstalace. Oprava, prodej: -transformátory. Ocelové příhradové stožáry pro nergetiku a konstrukce.

Práce: -zámečnické -stavební.

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).

Truhlářství. Prodej, výroba: -kuchyňský nábytek.

Geodetické, kartografické služby a vybaní: -geometrické plány -vytyčování hranic -výškopisné plány -práce ve výstavbě. -inženýrská geodézie -zaměření stavby -oddělení pozemku -zaměření podkladů pro projekt -zaměření inženýrských sítí-plynovod, el.vedení, optické kabely apod. -základní mapy závodů.

Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Paspartování a rámování. Sklenářství. Velkoobchod: -dorazové lišty.

Kovoobrábění, vrtání, svařování, opravy zemědělské techniky, zámečnické práce, frézování, CNC frézování.

Specializujeme se na klempířské, pokrývačské a (tesařské) práce.   Starosti s Vaší střechou nechte na nás. Přijedeme, zaměříme, poradíme, doporučíme materiály dle technických možností Vaší střechy a vyhotovíme rozpočet. Vše samozřejmě zdarma. Nabízíme kompletní servis prací. http://www.klempirstvi-pokryvacstvi-herman.cz