Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství. Výroba, e-shop - dřevěné výrobky do bytu a na zahradu - dřevěné poštovní schránky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zemní práce - jádrové vrtání.

Beneš - studny, čerpadla, pumpy Přes 30 let se zabýváme činností kolem kopaných studní. Hloubení, prohlubování a opravy kopaných studní. Překopávání vrtů na studny. Návrhy, dodávky, montáže ponorných čerpadel a vodáren včetně el. zapojení (vyhl. 50). Výměny tlakových nádob, tlak. spínačů a manometrů. Prof. čištění a dez. kopaných studní a ...

Kompletní klempířské a pokrývačské práce poskytuje svým zákazníkům firma Karel Kalaš. Provádíme realizace nových střech, rekonstrukce, pokládku falcované střešní krytiny a také montáž veškerých klempířských prvků a střešních oken. Sídlíme v obci Sirá, okres Rokycany. Práce, řemeslo: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské. Práce, ...

Zámečnictví a kovovýroba Pavel Sládek provádí veškeré zámečnické, svářečské, soustružnické i frézařské práce. Naše sídlo najdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naše činnost: - zámečnické práce - kovovýroba - svářečské práce, svařování - soustružení - frézování.

Kamenictví: - dosekávání nápisů na náhrobky - zlacení, stříbření, černění písma - renovace uren.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební práce: - zemní práce - inženýrské sítě - revitalizace rybníků - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - demolice.

Zakázkové truhlářství

Pokrývačství Felix Mužík provádí realizace a opravy veškerých druhů střech, klempířské i tesařské práce. Dále nabízíme mytí střech vysokotlakým zařízením, výškové práce i pronájem plošiny. Sídlíme v Rokycanech. Provádíme tyto práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech - montáž, revize hromosvodů - ...

Služby: - realitní a finanční poradce

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Truhlářství Jiří Mach Nabídka sortimentu: - nábytek do interiérů a exteriérů - schodiště - schody - pergoly - altány - zábradlí - balkony - ploty - vrata - přístřešky - zahradní domky - sauny - doplňky ze dřeva.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Truhlářství, modelářství - výroba dveří, samonosných schodišť.

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.

Vodo, topo, instalatérství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství na zakázku - umělecké truhlářství - řezbářské práce Restaurátorské práce

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy automobilů. Pneuservis. Odtahová služba. Půjčovna stavebních strojů - pronájem minibagrů. Činnost - demolice - inženýrské sítě - kultivace povrchů.

Truhlářská výroba. Zakázková výroba a montáž: -eurookna včetně IV78 v protihlukovém provedení -vchodové vnitřní dveře -interiéry. Všechny výrobky jsou atestovány.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek.