Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - malířské - lakýrnické - podlahářské.

Práce: - sádrokartonářské - pokrývačské - půdní vestavby - tesařské práce - klempířské práce - izolace - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž ocelových hal

Havarijní výjezd instalatéra v režimu NON-Stop 24/7, rychlá výměna bojlerů (v den objednávky jste už s horkou vodou), čištění odpadů a kanalizace, detekce úniku vody. Provádíme montáže plynových koltů, bojlerú, tepelhých čerpadel, radiatorů, podlahového vytápění, vodovodních a topných rozvodů, kanalizace, ústřední vytápění Zajišťujeme demontáž a ...

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Činnost: - obkladačské práce - pokládka litých cementových podlah beze spár a cementových stěrek PanDOMO

Stavební činnost, hrubé stavby, omítky, štuky, fasády, byt.jádra, bourací práce, zím.dlažba.atd.

Společnost PROKAT invest s.r.o. se zabývá technologickými investičními komplety pro stavby, bioplynové stanice a datacentra. Vzduchotechnika - studie systémového návrhu technologických celků - realizace technologických celků na klíč a projektové dokumentace - kalkulace investičních a provozních nákladů - kalkulace doby návratnosti ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyňské linky - ložnice - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Služby: - lakovna, lakování - povrchové úpravy kovů - čištění, broušení a vrtání - zakázková zámečnická výroba

Služby, práce: - geodet - geodetické práce.

Služby: - elektromontáže slaboproud Montáž: - satelity - antény - elektronické zabezpečovací systémy - spotřební elektronika - kamerové systémy.

Služby, práce: -realizace schodišť -konstrukce schodů -schody -relizace a montáž různch typů schodišť.

Činnost: - výškové práce - zednické práce - úklidové práce.

Činnost: - revize, opravy a montáže elektrických zařízení a hromosvodů

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - projekce elektro

Pokládka, renovace, leštění: - parkety, parket

Specializuji se na malování pokojů, kanceláří a hal v Praze a okolí do 40km. jsem vybaven také stříkací technikou, díky které jsem schopen realizovat nástřikové malování ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu.

Chevas Stav může být vašim spolehlivým partnerem a dodavatelem komplexních technologií spojených s vytápěním, rozvedením vody nebo ZTI (zdravotně technickou instalací).

Firma působící v Praze a okolí víc než 20 let je odborník na střešní rekonstrukce a rekonstrukce fasád. Rekonstruujeme celé střechy a fasády objektů. Montujeme a dodáváme střešní okna značek Velux a Roto. Také instalujeme půdní schody značky Wipro. Nadkrokevní izolace nabízíme renomovaných značek Bauder, Izotec a Linitherm. Poskytujeme ...

Kovovýroba, svařování potrubí, zámečnické práce

Jeřábnické prácepronájem - jeřáb TATRA 148 AB063

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Profesionální malíři a odborníci na rekonstrukce interiéru v Praze a okolí. Mezi naše hlavní činnosti patří malířské práce, lakýrnické práce, sádrokartony, podlahy, obklady, dlažby, rekonstrukce bytů, živé stěny, nástěnné malby, úklidové práce, rekonstrukce kanceláří a užitných prostor.

Provádíme výrobu a montáž potrubních systémů, zámečnické a svářečské práce, povrchové opracování kovů, opravy motorových vozidel.