Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zateplování budov Rekonstrukce - domygenerální dodávky staveb Zednické prácerekonstrukce - bytové jednotky

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zámečnická výroba, montáže, opravy: - vrata s plotovým výpletem - posuvná vrata s elektrickým pohonem - dveře - zábradlí pro mosty, chodníky - mříže do oken - plotové dílce, díly - zastřešení komínů - zahradní grily. Montáže, opravy: - zámky - bezpečnostní zámky. Kompletní oplocení pozemků ...

Provoz, prodej: - řeznictví, uzenářství. Výškové práce. Pronájem: - pracovní plošiny pro práci ve výškách.

Práce: - elektroinstalační, elektroinstalace - elektromontážní, elektromontáže. Montáže, instalace: - hromosvody - zabezpečovací zařízení - elektrické podlahové vytápění včetně revizí - klimatizace - vzduchotechnika - rekuperační jednotky.

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - tesařské práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády ...

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády.

Elektromontáže. Elektroinstalace Kompletní montáže, instalace: - silnoproudé a slaboproudé rozvody, revize: - pro rodinné domy - pro byty, bytové domy - kanceláře, sklady, obchody aj.

Stavební práce. Stavební firma. Zateplování staveb, fasády: - tepelné izolace: - polystyrén -extrudovaný polystyrén -minerální vlákna. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Projektování pozemkových úprav. Výroba: - kovové konstrukce.

Zeměměřická a kartografická činnost: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -výškopisné a polohopisné plány (podklady pro projektovou dokumentaci) -geodetické práce ve stavebnictví

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - koupelny, WC. Realizace: - interiéry. Pokládka: - obklady - dlažby.

Kamenictví. Výroba: -pomníky. -kamenné parapety, kuchyňské desky. Kamenosochařské práce. Restaurátorské práce.

Jsme společnost zabývající se zemními pracemi a kontejnerovou dopravou především v regionu Vlašim, Benešov, Čechtice a blízké okolí, po dohodě působíme po celé ČR jedná-li se o vícedenní práci. Snažíme se našim zákazníkům pomáhat uskutečnit jejich plány ve výstavbách domů, terénními úpravami, výkopovými pracemi s maximálním důrazem na dobře ...

Zakázková výroba: - mříže - vrata - zábradlí. Svářečské práce. Zámečnické práce.

Instalatér Benešov. Provádíme opravy vodovodního potrubí, rekonstrukce bytových jader, opravy stoupaček atd. Navštivte náš web.

Kompletní elektroinstalace v bytech a rodinných domech Menší i celkové rekonstrukce elektroinstalace Údržby elektroinstalací Odborná instalace a zapojení veškerých elektrických spotřebičů: digestoře, bojlery, varné desky, atd. Montáž a zapojení svítidel Výměna a údržba elektroinstalace, zásuvky, vypínače, jističe atd. Veškeré drobné opravy a ...

STŘECHY NA KLÍČ: -práce pokrývačské -klempířské -tesařské -zámečnické -instalatérské -montáž střešních oken.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Montáž a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -elektroinstalace. Prodej: -elektroinstalační materiál. Revize: -elektromontáže -elektroinstalační práce. Montáž: -hromosvody.

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Naše společnost působí ve Středočeském kraji jako certifikovaný aplikátor pro stříkané pěnové izolace - chytré pěny a izolační materiály od americké společnosti Demilec. Námi aplikované stříkané pěny jsou kvalitní, ekologické, energeticky úsporné a především poskytovány s doživotní zárukou. Izolační materiály od Demilec USA působí jako ...

Provádíme výstavby střech na klíč, dále poskytujeme klempířské, sádrokartonářské práce. Poskytujeme záruku na práci v délce 60 měsíců. Reference od klientů.Jsme pojištěni do 10mil. na škody. Práce po celé ČR.

Atypická zastřešení a zasklení teras, zasklívání balkonů a lodžií, zimní zahrady a závětří.

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam