Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -výškové práce montážní plošinou.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Práce: - topenářské - montáž podlahové vytápění - vodoinstalatérské - plynařské - strojní čištění kanalizací.

Provádíme zemní a výkopové práce, demolice, vyklizení budov a objektů.odvoz odpadu a sutě.Pronájem kontejneru od 3m3 do 14m3.Teréní úpravy, výkopy základů, plotů.Prodej a dovoz štěrku, písku, katrované zeminy a kačírku.Převoz stavebních strojů do 7, 5t.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Služby: -nabídka truhlářských prací

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Truhlářské práce - nábytek z masivu - paletová okna - EURO okna - schodiště (rovné i točité z masivu)

Pokrývačství, klempířství - kompletní dodávky střech - pokrývačské práce - klempířské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Elektroinstalační práce, elektrikář - montáž, opravy, revize elektrických zařízení.

Nákladní autodoprava: - dovoz kamení, štěrku, písku, zeminy. - odvoz suti - přistavení kontejneru. Zemní práce: - terénní úpravy - zavážení základů.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Kominické práce: -čištění a kontrola komínů, kouřovodů a výběr sazí -kontora čištění spalinových cest od spotřebičů na plynná paliva -čištění a kontroly spotřebičů paliv ( Lokálních spotřebičů, kotlů UT, technologických spotřebičů, průmyslových pecí atd.) . -čištění kouřových kanálů -prohlídky komínů komínovou kamerou - ...

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Opravy rozvodů elektroinstalací v RD a bytech, přípojky k objektům až po rekonstrukce a nové montáže dle projektových dokumentací - stavební a průmyslové.

Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.

Činnost: - izolace - izolace spodních staveb - protiradonové izolace - izolace bazénů - rekonstrukce plochých střech

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky

Zámečnická pohotovost: - otvírání dveří bytů, aut, trezorů - opravy dveří po vloupání - výroba klíčů, autoklíčů Truhlářství, výroba: - skříně - knihovny - kuchyně - pergoly - nábytek na míru Tel.: 777 557 239

Práce, služby: - obkladač, obkladačské - sádrokartonářské - vodoinstalace

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.