Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, montáž: - dřevěné podlahy (parkety, palubky). Půjčovna profesionálních brusek.

Naše služby: - autodoprava - zemní a výkopové práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Opravy, údržba a revize elektroinstalací. Servis elektrokotlů Protherm a zabezpečovacích zařízení.

Výroba, servis a prodej: - přívěsy a přívěsová technika.

Provádíme: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - stavební - pokrývačské - klempířské.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Stavební práce od A do Z: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby - přestavby bytových jader – luxusní koupelny - fasády - rekonstrukce bytů a kanceláří - pokládka dřevěných a laminátových podlah - montáž centrálních vysavačů HUSKY.

Sklenářské práce: - dekorace skla pískovací technikou - skleněné dekorativní předměty - vitráže, tiffany - zasklívání - rámování. Kamenické práce: - výroba nápisových desek - stavby žulových pomníků - opravy, renovace, ošetření kamene - prodej hřbitovních doplňků. Zemní a výkopové práce minibagrem: - kanalizace, včetně ...

Výškové práce horolezeckou technikou. Provádíme: - klempířské práce - pokrývačské práce - stavební práce - mytí oken a světelných reklamních zařízení - opravy a natírání konstrukcí okapů a fasád domů - spárování panelových domů - instalace a opravy reklamních zařízení - lepení protislunečních fólií - demolice staveb - ...

Revize plynových spotřebičů. Prodej: - zkapalněné uhlovodíkové plyny.

Projekty, realizace, revize: - plyn - topení - kotelny - revize vyhrazených technických zařízení, rozvody plynů, kapalin topné systémy - tlakové nádoby - zdvihací zařízení, jeřáby - plynová zařízení - elektrická zařízení - venkovní plynovody, vodovody.

Geodetická kancelář: - provádění geodetických a kartografických prací - geometrické plány.

Provádíme stavebně-řemeslné práce, montáže oken, výstavby různých dekorativních zdí, obkladačské a fasádní práce, lepení zrcadel.

Provádíme: - malířské a lakýrnické práce - odstranění a prevence antigrafitti z vašich domů či firem.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zámečnické - lakýrnické.

Elektromontážní práce. Montáže rozvodů kabelové televize. Montáž a servis elektronických zařízení: -telekomunikace-vedení místních sítí včetně kabelových souborů -pobočkové ústředny -telefonní přístroje -telefaxy -základní software vybavení telefonní pobočkové ústředny-prodej. Kancelářská technika. Montáž a servis s TKR* a ...