Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Práce s montážní plošinou AVIA MP 13: -údržba veřejného osvětlení světelného signalizačního zařízení -oprava na rozvodech elektrické energie -nátěry konstrukcí a údržba -údržba a oprava omítek,střech,žlabů, čištění oken -oprava objektů památkově chráněných -údržba továrních hal a objektů.

Plastová okna a dveře: - výroba, montáž, demontáž, zednické práce - 4 a 5-ti komorový systém REHAU - standardní zasklení - bezplatné měření, montáž i demontáž - záruka na výrobky až 60 měsíců - výborná tepelná i zvuková izolace - vchodové a interiérové dveře - vnitřní plastové parapety - vnitřní žaluzie řetízkové - sítě proti hmyzu - ...

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Truhlářství. Výroba a montáž: -nábytek -žaluzie -dveře bytové a vchodové.

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Služby: -vymetání komínů -vypalování kotlů a komínů -vložkování komínů -stavba třívrstvých komínů -revize -servis -poradenství.

Činnost, dodávka, montáž: - odvětrávané fasády - kontaktní - polystyrenové fasády - konstrukce ze sendvičových PUR panelů - sádrokartonové vestavby.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Přerušena činnost. Zámečnické práce, zhotovení: -výlohy, vchodové dveře, vrata, mříže, a další.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Služby: - veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany - provádíme elektroinstalaci - rekonstrukce bytového jádra a koupelen - zvukové a tepelné izolace - půdní vestavby Montáž: - sádrokartonové podhledy - minerální podhledy - příčky a stěny - předsazené stěny

Služby: - bezpečnost a hygiena práce - ekologické služby poskytujeme v kategorii odpady, ovzduší a voda. - protivýbuchová prevence - požární ochrana - revize elektro a revize PO. - Koordinátor BOZP Prodej: - prostředky požární ochrany - ochranné pracovní pomůcky

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Práce: -kominické -revize -vložkování komínů -vypalování kotlů.

Práce: -elektrotechnické -stavební -vodoinstalatérské -topenářské -zemní. Kovovýroba.

Zabýváme se výrobou a montáží rozvaděčů. Provádíme: - elektromontážní práce se zaměřením na úsporu el. energie, hlídače 1/4hod. Maxima, regulace a měření, kompenzace účiníku. Prodej komponentů pro kompenzaci jalových proudů: - kondenzátory Electronicon - stykače Benedikt-Jager - regulátory jalového výkonu Novar, FCR. Zastoupení německé ...

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Práce: - zednické - malířské - obkladačské. Rekonstrukce a oprava: - fasáda - rodinný dům - bytové jádro - koupelna - dlažba(pokládka) - podlaha - malování - hrubá stavba - plovoucí podlaha - betonování - omítky, štuky - obklady - zateplení

Montáž, oprava, servis: - voda - topení - plyn Prodej: - vodoinstalace, topení.

Arboristika. Výškové práce. Autodoprava.