Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Průmyslové elektroinstalace. Instalace osvětlení venkovních ploch a parkovišť. Montáže osvětlení průmyslových hal, prodejen a hotelů. Revize elektrických zařízení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný, konzervační činidlo, kal z provozů, odpad s obsahem těžkých kovů, síry, azbestu, druhově neurčený -koláče filtrační též obsahující halogeny, sorbenty, louhy -rozpouštědla organická, promývací kapaliny, řezné emulze a ...

Opravy: - stavební stroje a dopravní mechanizmy - hydraulické systémy - hydraulické válce - práce pojízdnou dílnou - servisní práce osobních automobilů - opravy nákladních vozidel. Obrábění kovů: - soustružnické a frézařské práce - práce na horizontální vyvrtávačce. Výroba, montáž: - biologické čistírny odpadních vod (ČOV*) ...

Projekce, realizace: - vodohospodářské stavby - kompletní výstavba vodovodů a kanalizací, ORL, - odlučovače, retenční nádrže - výstavba a rekonstrukce čistíren odpadních vod, úpraven vod a nádrží - rozpočty sítí - geodetické práce - tryskové injektáže - záporové a štětové stěny - realizace inženýrských sítí a další práce.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Činnost - výroba schodišť z kamene - rekonstrukce a opravy hrobů, schodů, obkladů.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malby a nátěry bytů, chodeb, panelových a rodinných domů, škol, zdravotnických zařízení, komerčních prostor, fasád.

Montáž, pokládka - lité podlahy. Podlahářské práce, realizace podlah.

Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Činnost: - výpočty, komplexní řešení osvětlení - elektroprojekce - elektromontáže. Prodej: - hutní materiál - betonářská ocel.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské.

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.