Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Inženýrská kancelář: - inženýrská činnost ve stavebnictví - poradenství v oblasti dotací

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - elektroinstalační - plynařské

Rekonstrukce bytových a nebytových prostor, stavební práce.

Plynoservis. Oprava, servis, montáž: -plynových spotřebičů

Služby: - elektroinstalace - revize elektro

Práce: - malířské - matěračské - úklidové

Malířství, lakýrnictví, natěračství. Malířské, lakýrnické a natěřačské práce.

Práce, služby: -betonářské, tesařské a sanační práce -Výroba a montáž zámečnických konstrukcí -bourací a zemní práce -zateplovací systémy -práce zdravotně technických instalací -geologické a geodetické práce -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí -autorizovaný dozor staveb, poradenství -rozpočtování staveb dle pravidel ÚRS ...

Montáž, opravy, revize: - hromosvody

Práce: - zámečnické - malířské - topenářské - vodoinstalační

Řízené horizontální vrtání. Zemní protlaky.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Vodo - topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Stavební práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské a vodoinstalatérské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Podlahářství Pechman nabízí tyto služby: - lakování podlah - pokládka PVC, plovoucí a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stěn - podlahářské práce - broušení podlah.