Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské - sádrokartonářské - zednické

Výroba: - kuchyně na míru - nábytek - vestavěné skříně

Prodej: - kamna - krby - dlažby, obklady

Práce: - truhlářské - podlahářské - zámečnické

Výroba stylového nábytku a bytových doplňků. E-shop - bytové doplňky - stoly

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Výškové práce.

Zámečnická a kovářská výroba: - plotové dílce - dvoukřídlé brány - pojezdové brány - branky - branky s otočí pro popelnice - zábradlí - mříže - garážová vrata

Služby, práce: - sanace betonových konstrukcí

Malířství, natěračství, malby: - klasické materiály - nestíratelné a omývatelné, dekorativní - interiérové - malby silně znečištěných, promáčených prostor - sádrování, válečkování, drobné zednické práce, zakrytí oken, podlah, nábytku - tuzemskými a zahraničními materiály - nátěr kovových, dřevěných a betonových konstrukcí, podlah, ...

Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Podlahářství, práce: - podlahářské

Hydrologie - hydrologické průzkumy - vrtání studní - geologický dozor při výstavbě - hydrogeologické posudky. Projekce - topení - vzduchotechnika - čerpadla - voda, plyn, kanalizace. Demolice - recyklace odpadů - nakládání s odpady.

Projektová činnost ve výstavbě.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - vodoinstalace - elektroinstalace - prodej vybavení koupelen

Řemesla, služby: - vodoinstalace - plynoinstalace Prodej: - topenářský a vodoinstalační materiál

Stavební činnost, práce: - stavební práce na klíč - rekonstrukce koupelen - zednické - sádrokartonářské

Služby, vodo, topo, plyn: - rozvody plyn, topení, voda - montáž, prodej centrální vysavače Husky E-shop - instalační materiál - minibiky, čtyřkolky

Stavební firma - ekologické a průmyslové stavby - regulace vodních toků - rekonstrukce a modernizace obytných, kancelářských, průmyslových a vodohospodářských objektů - zemní práce.

Provádíme: - hydroizolace teras, balkónů, spodní stavby, podlah, základových desek - demoliční a výkopové práce - zateplování.

Kompletní montáže, opravy a rekonstrukce: - veškeré ploché a sedlové střechy, včetně tesařských a klempířských prvků.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Provádíme: - rekonstrukce a údržby památkových objektů - průmyslové stavby - bytové a občanské stavby - pozemní a inženýrské stavby - zateplování staveb.

Stavební práce: - sanace betonových konstrukcí - nátěry ocelových konstrukcí - jádrové vrtání betonu