Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malby a nátěry bytů, chodeb, panelových a rodinných domů, škol, zdravotnických zařízení, komerčních prostor, fasád.

Montáž, pokládka - lité podlahy. Podlahářské práce, realizace podlah.

Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Poradenstvím, projektováním a instalace: - v oblasti vytápění - komplexní dodávky topných systémů, elektroinstalace, MaR, rozvody vody, atd...

- rekonstrukce bytových jader, celkových objektů - zateplování objektů, - výstavba rodinných domů na klíč Stavby: - průmyslové - občanské - bytové - poradenství v oboru stavebnictví Včetně projekce: - zajištění dokumentace - pomoc při zajištění financování výstavby - zajištění stavebního povolení Specializace: - lité ...

Elektromontážní práce - revize elektro - montáže hromosvodů.

Činnost - zahradnické a lesnické práce - práce a údržba na vodních tocích - zemní práce, demolice, terénní úpravy - sanace historických staveb, památkových objektů, sanace průmyslových staveb - malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Činnost: - montáž suchých staveb - klempířství - pokrývačství - izolatérství - dřevostavby - tesařství.

Činnost - výškové práce horolezeckou technikou - kácení stromů - řez stromů - rizikové kácení.

Práce: - malířské - natěračské - obkladačské - dlaždičské.

Projekce, dodávka, montáž: - systémy měření a regulace - elektromontáže - výroba rozváděčů. Pronájem: - plošiny DL18, DK18.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - inženýrské stavby - rekonstrukce bytových jader - malířské práce - podlahářské práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.

Práce: - vložkování komínů na tuhá, plynná a kapalná paliva - kominické práce.