Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Novotný se specializuje na přípravné a dokončovací stavební práce a elektromontáže.

Vladimír Zdvihal se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce, také provádí montáže oken a izolaci balkónů.

Vlastimil Sadílek se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce a na krovy.

Vlastimil Pavelka se specializuje na tesařské práce a poradí si i s dodávkou dřeva.

Vlastimil Pánek se specializuje na zakázkovou výrobu schodišť, zábradlí, plotů a mříží.

Vodoinstalatérství, topenářství

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zámečnictví, nástrojářství hostinská činnost prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné práce pro stavby -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání

Zdeněk Navrátil se zaměřuje na izolaci střech, základů budov proti vodě a radonu, izolaci balkónů, jezírek a teras a na pokládku asfaltových pásů na střechy.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Poskytování technických služeb

Karel Kvintus se zaměřuje na vodoinstalatérství, topenářství, montáž kotlů, podlahové topení, solární zařízení a mnoho dalšího.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod vodoinstalatérství, topenářství

Malířství a natěračství -zprostředkování služeb -Zprostředkování obchodu

František Uhlíř se zaměřuje na stavební práce, zděná jádra, rekonstrukci bytových jader a dalších objektů, zateplení fasád a na dřevostavby.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Projektová činnost ve výstavbě

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě

Zámečnictví, nástrojářství topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení

Michael Pavlidis se zaměřuje na zednické, obkladačské, stavební práce a rekonstrukce bytových jader.

Michal Vejmělek se specializuje na repase a nátěry dveří, oken, truhlářských výrobků, plotů, střech, na malby rodinných domů a mnoho dalšího.

Milan Salaš se zaměřuje na výškové práce, montáže lešení, instalaci antén, kotvení velkoplošných reklam, montáže pódií a mnoho dalšího.

Pavel Jambor se zaměřuje na stavební, malířské a zednické práce, rekonstrukce, stavbu sádrokártonů a výstavby domů na klíč.