Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Montáž, opravy, revize, údržba: -elektroinstalace -elektromontáže -elektrická zařízení -elektrické topení -podlahové vytápění -regulace topení -hromosvody.

Práce vodo topo v lokalitě Kroměříž a okolí: - vodoinstalace, vodoinstalační práce - topenářství, topenářské práce.

Práce: - malířské - natěračské - protipožární nátěry - vysokotlaké stříkání ocelových konstrukcí.

V oboru podlahářské práce působí firma Podlahy Zavadil Kroměříž. Ať už jste vybrali do domácnosti nebo firmy PVC, vinylové, laminátové, plovoucí, dřevěné nebo korkové podlahy či koberce, s námi Vás čeká kvalitně odvedená práce a rychle vyřízená zakázka. Naše vzorková prodejna je k dispozici zákazníkům z okolí Kroměříže, Holešova, Kojetína, ...

Zemní a výkopové práce minirypadlem. Řezání živičných betonových povrchů.

Zajišťuji klempířské a izolační práce. Realizace nových střech, opravy a rekonstrukce starých střech. Výměna klempířských prvků. Izolace balkónů, střech a teras.

Montáž, provádění: - tesařské práce - bednění monolitických stropních konstrukcí

Naše společnost se zaměřuje na komplexní stavební činnost. Zakládáme si na profesionálním a vysoce kvalitním přístupu. Specializujeme se na obklady, dlažby, omítky, zdění, betonování, šalování, fasády, zateplování rodinných domů. Provedeme vám rekonstrukci koupelny, kuchyně, ložnice a ostatních místností v domácnosti. Zhotovíme vám přestavbu na ...

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Kamenické práce. Náhrobky, hroby, pomníky. Žulové výrobky.

Výroba: -pomníky, hroby -žulové výrobky -lité teraco -práce s kamenem.

Podlahové studio.Podlahářství. Realizace zakázek z oblasti: -bytová výstavba -nemocnice a zdravotnická zařízení -rekonstrukce a modernizace interiérů RD, bytů, historických objektů -rekreační a stravovací zařízení -společenská a kulturní zařízení -sportovní areály a tělocvičny -státní správa - sociální zařízení -školy, školská ...

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -montáže a revize el. zařízení a romosvodů tř. A, B -výškové práce bez lešení -prodej elektorinstalačního materiálu.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Pokládka: - venkovní dlažba - zámková, kamenná, betonová dlažba, ploché dlažby, žulové kostky, obklady, pískovce, formátované desky, obruby, palisády, rekonstrukce bytů. Realizace: - zahradní architektura - kamenné zídky - komunikace - chodníky - přístupové, příjezdové cesty.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Malířství a natěračství

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, interiérů, dveří -rekonstrukce, přestavby bytových jader -obkladačské práce -zednické práce -vodo - topo práce -grafické návrhy koupelen.

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Instalatérství, topenářství. Rozvody vody, odpadů. Výměna kotlů.

Nabízíme: - sklenářské práce - pískování skla - bezpečnostní skla, drátoskla, protipožární skla - ornamentální skla tuzemské i zahraniční - zrcadla i bezpečnostní - lakovaní skel dle vzorníku RAL, obklady stěn lakovaným sklem - zasklívání izolačním dvojsklem a trojsklem - výroba akvárií a terárií - zasklívání střech, skleníků, ...