Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Provádění vnějších i vnitřních zateplovacích systémů, úprava interiérů, sádrokartonové a protipožární konstrukce, suché podlahy, vodoinstalace, ÚT, solární systémy, výstavba a rekonstrukce, tesařské konstrukce.

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Nabízím veškeré stavební práce, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce.

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Stavební práce: -půdní vestavby -rekonstrukce interierů -montáže požárních konstrukcí -montáže plastových oken.

Montáže sádrokartonu půdní vestavby, podhledy, příčky, tepelné a zvukové izolace, dřevěné a plovoucí podlahy, kazetové podhledy, zahradní chaty.