Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Kompletní poradenství, dodávky, montáže: - veškeré stavební práce - střešní krytiny - sádrokartonové konstrukce.

Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Sádrokartonové systémy: - výroba revizních klapek - výroba závěsných prvků - doprava materiálu - speciální nářadí - zateplovací izolace - tmely a příslušenství - minerální podhledy - sádrokartonové desky - konstrukce na sanitu - zárubně..

Montáže a rekonstrukce interiérů systémem suchých staveb Knauf, Lafarge i Rigips. Nabídka kompletních služeb v oblasti rekonstrukcí interiérů se specializací na půdní vestavby a nejen to.

Rekonstrukce bytů a bytových jader stavební úpravy bytových jader a interiérů obklady pokládaní dlažby pokládání plovoucí podlahy sádrokartonové příčky sádrokartonové podhledy

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební činnost. Dodáváme a realizujeme: - minerální podhledy USG, závěsné podhledové systémy DONN - sanitární příčky, WC a převlékací kabinky SCHÄFER, sprchovací mezistěny TRESPA - zdvojené podlahy, dvojité podlahy, dutinové podlahy MERO - systémové, přestavitelné, prosklené, modulové příčky SAB - posuvné stěny, skládácí, akustické ...

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Stavební činnost: - kompletní dodávky celých staveb - rodinné domy - rekonstrukce Práce: - zednické - sádrokartonářské - elektropráce, elektroinstalace - obkladačské - malířské - lakýrnické - podlahářské

Nabízíme malířské a lakýrnické práce, zednické práce, sádrokartonové konstrukce..

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Realizace, rekonstrukce, stavby, interiéry, kanceláře, sádrokartony

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Provádění malířských, natěračských, zednických a sádrokartonářských prací.

Naše firma se zabýva montaží sádrokartonů a odhlučnění bytů.

ECOSTAV s.r.o. nabízí: - bezplatné konzultace o možnostech a optimálním řešení staveb a jejich konstrukcí - ekonomická rozvaha různých stavebních řešení v návaznosti na optimalizaci nákladů na provoz domu - architektonické řešení stavby, dle individuálního požadavku klienta, vč. projektu k územnímu rozhodnutí a stavebnímu povolení, projekt ...

Sádrokartony Rigips-vyřizování stavebních půjček, tepelné izolace, střešní okna, zateplení fasády.

Specializovaná prodejna jízdních kol, elektrokol a lyžařský servis v Praze 6-Ruzyni: -vlastní parkoviště, vhodné zaparkování. Prodej: -jízdní kola zn. AUTHOR, MERIDA, KELLYS, APACHE, - elektrokola zn. HAIBIKE, APACHE, E-TOTEM, LEADER FOX, ORION -horské kola pevná, s odpruženou vidlicí, celoodpružená, cross country ...

Provádíme: - sádrokartonářské práce - půdní vestavby - minerální podhledy - plovoucí podlahy - montáž aquapanelu.