Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Jsme výrobci izolačních skel. Dále se zabýváme výrobou skleněných dveří, skleněných stěn, skleněných sprchových koutů a skleněných obkladů za kuchyňské linky. Kompletní zpracování plochého skla a zrcadel. Vše jsem schopni dodat včetně montáže a zaměření. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu.

Výroba, montáž: - zasklívací systémy lodžií - hliníkové zábradlí

Montáže obvodových pláštů - montáže prosklených fasádních a střešních konstrukcí.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Sklenářství: - zasklívání oken, dveří, skleníků - zhotovení lepených akvárií - renovace skleníků s nátěrem - renovace balkonů a lodžií s nátěrem.

Stavební společnost - výstavba nízkoenergetických dřevostaveb - nadrozměrné zasklívání, instalace nadrozměrných skel - montáž, údržba a likvidace ocelových konstrukcí - výškové práce.

Prodej, montáž, servis - garážová vrata Zasklívání - balkóny - lodžie

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Prodej, montáž, servis: - zasklívání teras, pergol - bezrámové zasklení - hliníkové pergoly - hliníkové altány -žaluzie horizontální -žaluzie vertikální -šatníky, skříně na míru, vestavěné -INDECO Navíjecí a posuvné systémy: -rolety, vrata, hliníkové mříže -shrnovací stěny a dveře na míru i prosklené -markýzy, markýzové ...

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Služby: - zasklívání lodžií - montáž rolety, žaluzie, markýzy

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Služby: - montáž zasklívacích systémů balkonů a lodžií - výroba vestavěné skříně na míru

Rámařství - paspartování Sklenářské práce - broušení - pískování skla Výroba - benátská zrcadla - reklamní zrcátka Ubytovací služby - 2 bytové jednotky (2 + 1, 2 + kk) - možnost dlouhodobého i krátkodobého pobytu

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Sklářská dílna. Výroba: - foukané sklo - oční protézy - laboratorní sklo - dekorativní předměty - dýmky, šlukovky.

Provádí: -sklenářské práce, sklenářství -řezání, montáž, polykarbonáty.

Činnost: - zasklívání balkónů a lodžií Montáž: - zimní zahrady - žaluzie

Práce: -rámování -sklenářství

Činnost: - zateplování - sanace - zasklívání lodžií - půjčovna, montáž lešení, hliníkové věže - statické zajištění objektů