Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Tesařské prácevýroba - krovy - pergoly - altány - garážové stání Sádrokartonářské práce

Nátěry - střechy Tesařské práce Klempířské práce - okapy a okapové systémy Pokrývačské a kompletní střešní práce - rekonstrukce střech - kompletní střešní konstrukcepokládka - střešní krytiny Dodávka - střešní krytiny

Stavební a obchodní společnost. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -truhlářské -PVC* fólie. Výroba: -pergoly -zahradní domky.

Služby: -tesařství -pokrývačství -klempířství.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -stavební truhlářství -střešní konstrukce -zateplování fasád.

Výstavba - dřevostavby Prodej - foukaná tepelná izolace ISOCELL Výstavba a stavba - nízkoenergetické a pasivné domy

Provádíme veškeré-tesařské práce včetně dodávky řeziva, klempířské práce, pokrývačské práce, renovace střech, renovace krovu, půdní vestavby, montáž roštů, montáž palubek, OSB, montáž říms, ochranné nátěry, garážové stání, pergoly, vikýře, montáž střešních oken, šalování schodišť, veškéré dřevěné, laminátové podlahy