Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Výroba - přířezy - pořezy kulatiny Výroba - krovy - pergoly

Kompletní tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zateplování - fasády Dodávka, montáž - oknadodávka, montáž, demontáž, likvidace - plastová a dřevěné okna Sádrokartonářské práce - minerální podhledy Podlahářské práce Stavební práce - kompletní stavební činnost - domy na klíčrekonstrukce - byty Fasády ...

Veškeré tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Kompletní realizace střech: -zednické práce -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -montáže střešních oken -rekonstrukce střech.

Kompletní dodávky střech na klíč, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, rekonstrukce krovů včetně historických a montáž střešních oken Velux, Fakro a Roto. Dodávky zahradní domky a pergoly dle přání.

Výroba - altány - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek Výroba - dveře Výroba - dřevěná schodiště

Nízkoenergetické montované dřevostavby. Zateplení hrubé stavby. Dodávka a montáž - rodinné domy na klíč