Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Tesařské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Rodinné domy. Tesařské práce, interiérové exteriérové vybavení staveb.

Kompletní tesařské práce střechy a svody Izolační práce - fasádní zateplení rodinných domků Obklady, dlažby Rekonstrukce - bytová jádra Střechy

STŘECHY Křička Martin Výroba, práce: -tesařství -klempířství -pokrývačství.

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Práce na střeše. Realizace, rekonstrukce střechy. Montáž střešních oken, okna.

Návrhy, řešení ve 3D, zaměření a kalkulace zdarma, výroba, přeprava, montáž : Dřevovýroba, materiál-masiv, dýhovaná laťovka, LTD, lamino: -kompletní realizace interiérů -nábytek dětský, obývací stěny, zahradní -kuchyňské linky včetně spotřebičů -jídelní sety -vestavěné skříně -dveře vstupní - vždy masiv i historické, výroba a repase pro ...

Dodávka střech včetně materiálu na klíč. Práce: -pokrývačské: -střechy provádíme krytinami (Tondach, Bramac, KM-Beta, Cembrit, Onduline, Lindab střešní šindel) -ploché střechy provádíme z asfaltových modifikovaných pásů -hydroizolace a reflexní nátěry -montáž oken(okna)Velux -klempířské: -na střechách a fasádách domů z ...

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Truhlářské, tesařské, klempířské práce. Provádíme střechy, pergoly a altány.

Práce: - tesařské, - klempířské, - pokrývačské. Prodej řeziva: - hranoly - prkna - trámy. Montáž: - krovy.

Tesařské práce, tesař: -výroba pergoly, altány a bednění schodišť. Pokrývačské práce, pokrývač: -oprava, rekonstrukce střechy, střecha.

Výroba: - řezivo Tesařské práce. Demolice. Stavební činnost: - stavby na klíč.

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.

Pozemní a průmyslové stavitelství: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce: -tesařské -železářské -betonářské -zednické. Zprostředkování obchodu a služeb.

Výroba, práce: -tesař, tesařské práce -pokrývač, pokrývačské práce.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Tesařství Holub. Výroba, práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -venkovních dřevostavby -obložení, dřevěné ploty -betonové, dřevěné schodiště.

Služby v oblasti střešních systémů, střešní systémy: -realizace střech vč. dodávky materiálu -práce tesařské, klempířské a pokryvačské -zastřešení bytových i nebytových objektů -rekonstrukce(opravy)střech -stavební práce a úpravy (výstavba, opr. komínů) -montáž solárních kolektorů a fotovoltaic.článků. -výroba klempířských prvků -návrh ...

Výroba, montáž, zhotovení: -střechy, krovy -krytina, izolace -zateplení -sádrokartony -podhledy. Služby: -tesařství -sádrokartonářství -zateplování -rekonstrukce bytových jader -střešní okna (usazení). Kompletní servis od poradenství po zhotovení. Střecha na klíč.

Výroba, práce: -dodávky a montáž střech a pergol - zahradní altány - dřevěné obložení - dřevěné ploty a branky - střešní okna.

Služby: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stříhání, ohýbání plechů, plechy -rekonstrukce střecha, střechy. VŠE PRO STŘECHY - STŘECHY NA KLÍČ - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace a tepelné izolace balkonů a střech - montáže střešních oken - možnost využití klempířské dílný ( ohýbání plechu do 6m ...

Tesař, tesařství. Výroba: - tesařská - dřevostavby včetně prvků pro montované stavby.

Zednické práce. Provádí: -přípravné práce pro stavby -zednické, tesařské a sádrokartonářské práce.