Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Služby: -stavební klempířstvi -tesarstvi -pokryvactvi -montaz stresnich oken -tepelna a hydroizolace nejen plochych strech -kompletni rekonstrukce strech.

Provádíme: -veškeré tesařské práce -pokrývačské práce. Bednění točitých schodišť i montáž střešních oken.

Služby: - tesařské - pokrývačské.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Služby: - pokrývačské a klempířské práce - kompletní dodávky střech - opravy střech, hřebenů, vazby - hydroizolace a přestavba ploch.střech - montáž střešních oken.

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Služby: -dodávky a montáže krovů, -půdní nástavby a vestavby, -izolace a montáže sádrokartonů, -tesařské práce

Nabízíme: -stavební řezivo do 12 m délky -trámy -prkna -fošny -střešní latě -kompletní vazby Řezivo: -pro stolaře a truhláře – Dub, Buk, Smrk , Borovice -prkna -fošny. Dřevěné obklady a podlahy ( palubka ) , schodnice. -impregnace řeziva -bochemit profi , Dřevosan -hoblování řeziva -sušení řeziva. Montáže dřevěných ...

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Práce: -tesařské -dřevovýroba.

Kovovýroba. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.