Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské, klempířské práce - zateplení fasády - slévárenství Výroba - dřevostavby

Stavební firma - zakládání staveb - bytová výstavba na klíč - zdící a zednické práce - tesařské, klempířské, pokrývačské práce - zateplování fasád - rekonstrukce staveb, opravy střech Prodej - střešní materiály, střešní krytina - klempířské materiály

Klempířství, pokrývačství. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Realizace, rekonstrukce, tepelné izolace: - střechy. Montáž, prodej: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy, střešní okna.

Rekonstrukce budov. Půdní vestavby. Montáž: - sádrokartony - aplikace izolačních materiálů - kazetové podhledy - dřevěné obložení - tesařské práce.

Výroba, návrh: - nábytek - interiéry. Hoblování. Tesařské práce.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Řemeslnické práce, montáž: - tesařské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce.

Střechy, krovy, garážová stání, pergoly, dřevostavby, pokládku podlahovách krytin, nátěry, malířské práce, stavební a dokončovací práce.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Montáž: - vzduchotechnika.

Bytová výstavba a rekonstrukce. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské - zednické práce.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...

Stavební práce: - zedníci - obkladači - tesaři - podlaháři - sádrokaronáři - zateplovací a izolatérské práce - akustické a antivibrační opatření - rekonstrukce - výstavba rodinných domů na klíč.

Potřebujete provést tesařské nebo pokrývačské práce? Obraťte se na nás. Naše firma Vám nabízí - tesařství, pokrývačství, sanace, rekonstrukce historických objektů, dřevostavby. Vyrábíme a montujeme dřevěné šindele. Při pracích na sanacích dřevěných konstrukcí památkově chráněných objektů a objektů lidové architektury používá naše společnost ...

Práce: - topenářské - instaláterské - klempířské - tesařské - elektroinstalatérské. Montáž, revize plynového zařízení.

Tesařské prácevýroba - pergoly - altány - zahradní chatky - kůlny - stodoly - krovy Pokládka - venkovní a vniřní obložení - tesařské podlahy

Revitalizace. Střechy, střešní pláště - kompletní realizace, rekonstrukce, opravy. Okna, dveře. Zateplení, fasády. Práce: - zednické - sádrokartonářské - klempířské, tesařské, pokrývačské - instalatérské - voda, plyn, topení - elektroinstalační - nové, výměna elektroinstalace, montáže hromosvodů, revize elektro.

Střechy a tesařské práce. Výroba: - krovy včetně zastřešení - atypické dřevěné konstrukce - dřevěné ploty - altány, pergoly. Opravy, rekonstrukce: - střechy. Pokrývačské práce. Pokládka: - betonové střešní tašky - pálené střešní tašky - asfaltové šindele.

Od základu provádíme stavbu rodinných domů a bytů, včetně rekonstrukce, zateplujeme fasády i půdy. Stavba nového domu Rekonstrukce koupelen a bytových jader Rekonstrukce kuchyní Klempířské a pokrývačské práce Izolace domu Rekonstrukce podlah Elektroinstalace rozvody a hromosvody Tesařské práce Zednické práce výměna oken a parapetů

Projektování a realizace staveb. Tesařské a truhlářské práce. Pokrývačské a klempířské práce.

Tesařské práce. Rekonstrukce, stavby: - střechy. Klempířské, pokrývačské práce.