Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken Výroba, stavba: - altány, pergoly - garážová stání.

Pokrývačství, klempířství a tesařství. Střechy na klíč včetně krovu a věnce. Nadkrokevní izolace, zateplení střech. Stavba komínů, výměna střešních oken. Sádrokartonové a zednické práce - půdní vestavby.

Stavební práce: - kompletní realizace a rekonstrukce střech, podkroví, bytů, koupelen - dodávka a montáž sádrokartonu - sádrokartonářské, tesařské, zednické práce - kompletní renovace půdních vestaveb.

Tesařské práce. Stavebně - truhlářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Kompletní střechy na klíč.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Tesařství Výroba: - dřevěné domy - krovy a dřevěné konstrukce - speciální tesařské konstrukce - pergoly a altány - roubenky - dřevostavby.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Tesařské práce, výroba - pergol - letní stání pro auta. Lešenářské práce.

Tesařství DKTRAM. Výroba: - pergoly - garážové stání - trámy na střechy. Montáž, oprava: - bednění základů novostaveb - komíny.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíčoprava a renovace - střechypokrývačské práce

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

prace:výškové, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů i okapních systémů

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Opravy a rekonstrukce střech, nátěry, zateplení, nadkrokevní izolace, palubkové obklady, stavební práce.

Pokrývačství, tesařství, klempířství.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství.

Provádění stavebně řemeslných prací.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Tesařské práce. Zemní práce a demolice. Montáže sádrokartonů.