Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Kompletní dodávky střech: - včetně dodávky materiálu - práce klempířské - práce pokrývačské - práce tesařské - výstavba a výroba dřevostaveb dodaných na klíč - použití tradičních materiálů a technologií.

střechy: tesařské, pokrývačské, klempířské práce, kompletní střechy dodavatelsky.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Realizujeme střechy na klíč. Dodáváme střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach a jiné. Montujeme střešní okna.

Stavební firma, stavby: -generální dodávky staveb včetně projekce, stavební povolení a kolaudace -stavby rodinných domů na klíč -opravy, rekonstrukce budov -vodoinstalace -plyn, topení -elektroinstalace -půdní vestavby -inženýrská činnost.

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Práce: -pokrývačské -tesařské -sadrokartonářské.

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolační - hydroizolace rovných střech - izolace střech fóliemi SIKA, FATRA - zateplování střech - izolace bazénů - izolace základů.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Oceňování nemovitostí, značkové posudky v oboru stavebnictví. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Demontování starých vazeb střech, pokládání nových vazeb a krytiny. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Práce: -tesařské. -pokrývačské. -klempířské. -obklady z palubek. -zateplení střech. Stavba: -dřevostavby. -pergoly. -altány.

Pískování. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Výroba: -nábytku z lamina na míru -renovace starých kusů nábytku.

Tesařské a sadrokartonářské, pokrývačské práce.

Práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Sídlo: Nad Rybníkem 884/11, 568 02, Svitavy - Lány

Truhlářství. Zakázková výroba. Truhlářská výroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

- Tesařské práce se zaměřením na vazby krovů - Šalujeme bednění, věnce a schodiště

Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Komplexní stavební činnost - inženýrské služby - provádění demolic a montáží - výroba ocelových konstrukcí včetně montáží - truhlářské výrobky - výroba a montáž eurooken - výroba certifikovaných betonových směsí včetně dopravy (STAZ Lanškroun) - plynofikace - rozvody, kotelny, revize ZTI - kompletní dodávky - ústřední topení, voda ...