Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Výroba, prodej: -kuchyňské linky z masivu -obyvací stěny -dětské pokoje. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Člen Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - střechy na klíč - vyzdívání komínů - montáž střešních oken VELUX. Maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky.

Tesařství Klempířství Pokrývačství

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - prořezávání, kácení stromů. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Příprava staveniště. Montáže střech u novostaveb a rekonstrukcí.

Nabízíme : - pořez kulatiny - prodej veškerých druhů řeziva - tesařské práce - vazby - palety a truhlářské práce - výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby - výroba stavebně truhlářská a tesařská - sklenářské práce - výroba pilařská a impregnace dřeva - pěstování lesa a těžba dřeva - lešení - podlážky

Výstavba, dodávka, prodej z Liaoru. Práce: - truhlářské - tesařské - klempířské, pokrývačské, BITUWELL - hydroizolace střech, podlah, teras mostů metoda ELASTO SEAL, POLYGUM, TECNO - nástřiky Variopaint - malířské - natěračské. Kontaktní adresa pro obchod: - provozovna Nový Dvůr u Heřmanova Městce 538 03 Heřmanův Městec ...

Provádíme: - zateplování fasád - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáž sádrokartonu - dlažby a obklady - voda - topení - tesařské, zámečnické a truhlářské práce

Kompletní dodávky střech: - včetně dodávky materiálu - práce klempířské - práce pokrývačské - práce tesařské - výstavba a výroba dřevostaveb dodaných na klíč - použití tradičních materiálů a technologií.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Realizujeme střechy na klíč. Dodáváme střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach a jiné. Montujeme střešní okna.

Stavební firma, stavby: -generální dodávky staveb včetně projekce, stavební povolení a kolaudace -stavby rodinných domů na klíč -opravy, rekonstrukce budov -vodoinstalace -plyn, topení -elektroinstalace -půdní vestavby -inženýrská činnost.

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Truhlářství. Zakázková výroba. Truhlářská výroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Výroba: - stavebně truhlářská a tesařská.¨ Interiérové dveře Celoskleněné dveře Bezpečnostní dveře

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, hrubé stavby.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - půdní vestavby. Prodej: - stavební materiál - krytiny - střešní okna - klempířské prvky - plechy - spojovací materiál.

Tesařské práce,rekonstrukce: -střechy -krovy. Lešenářské práce.

Tesařské práce - dřevostavby Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Montáž - hromosvody Klempířské práce Pokrývačské práce

Výroba - altány - přístřešky - pergoly - rumpály Truhlářské práce Výroba - kuchyně z lamina a masivu Výroba - nábytek (obývací a dětské pokoje, ...) Pokládka - podlahy (rošty, plovoucí, bambusové)

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna (VELUX, PRIMA FENESTRA, FAKRO, ROTO)

Tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Generální opravy střech