Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Provádíme: - tesařské práce - pokrývačské práce.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - natěračské.

Nabízíme: - tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Provádíme kompletní rekonstrukce, opravy a realizace nových střech a fasád, jejich zateplování a výškové práce. Nabízíme střechy na klíč i konkrétní pokrývačské a klempířské práce.

Tesařství. -střechy na klíč, -montované domy, -chaty, -zahradní domky, -pergoly. Odborné tesařství a drobné zednické práce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Práce, služby: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Montáž, práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zateplení střech - montáž střešních oken - montáž palubek - tesařské práce.

Nabízí práce: -tesařské -pokrývačské BRAMAC -klempířské. Vše s kompletní dodávkou materiálu. -montáž střešních oken VELUX.

Práce: -truhlářské -tesařské.

Truhlářství, tesařství, sklenářství.

JP prima Český Brod Příprava pro stavbu: - zemní výkopové práce, terénní úpravy pozemků - strojově i ručně. Stavební, truhlářské, tesařské práce, podlahy, dlažby a obklady - od základové desky až po střechu. Renovace starého i starožitného nábytku. Rekonstrukce: - byty a koupelny včetně obkladů a instalací. Výroba: - kuchyně ...

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Služby: - tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Tesařství, truhlářství Práce: -tesařské -truhlářské -sádrokartonářství -postřik proti dřevoškůdcům.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Provádíme tesařské a truhlářské práce, pořez a výkup dřeva.

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Komplexní dodávky střech na klíč. - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - ploché, šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - střešní systémy - štukatérské práce na památkových budovách.

- tesařské práce - pokrývačské práce - pergoly - krovy - montáž střešních krytin - montáž střešních oken - sádrokartonové konstrukce - nátěry střech - zámková dlažba