Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Akciová společnost AFC Servis DC a.s. nabízí komplex služeb v oblasti dřevovýroby, truhlářské a tesařské výroby, zabýváme se také výrobou dřevěných obalů. Realizujeme stavební práce, provádíme novou výstavbu i rekonstrukci staveb. Divize dřevovýroba, zpracování dřeva, prodej řeziva: - latě, prkna, hranoly - kulatina, odřezky i krajiny - ...

Pokrývačství Vlastimil Orlovský realizuje kompletní dodávky střech na klíč, včetně střešních oken v okrese Louny a v rámci Ústeckého kraje. Práce, řemeslo: - pokrývačské práce - realizace všech typů nových střech kromě PVC na klíč - klempířské a tesařské práce při rekonstrukci a realizaci střech - rekonstrukce střech. Při realizaci ...

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken - izolace střech - montáž komínu - frézování komínů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Truhlářství stavební, pokrývačství, tesařství, výroba, opravy: -dveře, okna, pokojové dveře i posuvné, vrata, okenice, verandy, šoupačky venkovní dveře do kostelů, zámků, domů i s obnovou řezbářských dílů -schodiště různá i oblouková -výroba, návrh, stavba-krovy na domy, domky, garáže -pokrýváme jakýmkoliv druhem krytiny. ...

Činnost: - montáž suchých staveb - klempířství - pokrývačství - izolatérství - dřevostavby - tesařství.

Výstavba, realizace: - rodinné domy na klíč - základy rodinných domů - průmyslové objekty - kancelářské prostory, sklady - dopravní stavby - pozemní komunikace, zpevněné plochy, mosty, inženýrské sítě - zemědělské stavby - stáje, haly - kanalizace. Rekonstrukce, přestavby. Další stavební práce Zemní, výkopové, meliorační ...

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Tesařské práce Montáž a revize - hromosvody Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - betonové krytiny BRAMAC, KM BETA, KB - BLOK, TONDACH, RANNILA, LINDAB Autoservis - terénní a nákladní vozidla Autoservis - osobní vozy Kontejnerová přeprava

Služby, práce: - pokrývačské - klempířské - stavění komínů z lícových cihel - lehké tesařské práce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová - rekonstrukce - zemní práce Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - truhlářské Prodej, montáž: - solární systémy Elco

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - montáž, revize hromosvodů

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - hydroizolace střech

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební práce a rekonstrukce - zakládání staveb - zednické práce - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - malířské práce - bourací práce - fasády - přístavby, nástavby, vestavby - dokončovací práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.