Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Jan Eminger
Společnost Jan Eminger se kompletně postará o Vaši střechu. Firma provádí pokrývačské, klempířské, tesařské i izolatérské práce. Střechy Eminger nabízí opravy, rekonstrukce, pokládku nové střechy, stavbu střešních konstrukcí i montáž střešních oken atd. Poradí Vám také s údržbou a rádi Vám vypracují cenovou nabídku zdarma.
Jan Eminger
Tesařské práce Truhlářské práce

Výroba: - truhlářství Oprava: - dveře - domovní. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby. Dodávka, montáž: - střešní okna Bramac.

Výroba: -dřevěné obaly, palety -výrobky ze dřeva. Výroba a montáž: -dřevěné obklady. Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Služby: -tesařství -pokrývačství -izolační-tepelné

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské a izolační.

Pokrývačství, tesařství

Rekonstrukce - pergoly - přístřešky Montáž - střešní okna VELUX, ROTO, FAKRO Rekonstrukce - rodinné domy Klempířské prácemontáž - žláby - svody - úžlabí Pokrývačské prácepokládka - střešní krytiny (pálené, eternitové, betonové, asfaltové, ...)