UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynoinstalace - plynařské - montáž solárních systémů - kanalizace

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Záruční, pozáruční servis, opravy, montáže topení. Vodoinstalační práce.

Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Dodávka a montáž solárních systémů. Dodávka a montáž - topení ústřední topení, podlahové vytápění - kotle elektrické, plynové, solární - bojlery Vodoinstalační práce - rozvody vody teplé i studené - rozvody kanalizace a odpady.

Montáž, opravy, servis: - regulace tepla - plynová zařízení a kotle.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Práce: -instalatérské -topenářské -potrubářské Montáže, opravy, rekonstrukce. V rámci zakázky: -projekce, revize a spuštění plynových zařízení -vložkování komínů. Prodej, montáž: -bytové vodoměry. Rekonstrukce: -bytová jádra.

Topenářské práce: - instalace, montáže topení. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalace: - rozvody vody - domovní kanalizace, odpady. Plynoinstalatérské práce, plynoinstalace: - prohlídky, čistění a servis plynových spotřebičů. Projekční služby, montáže v oblasti technického zařízení budov.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstatérské práce, vodoinstalační, rozvody vody, domovní kanalizace - topenářské práce, topenářství, rozvody topení - elektrikářské práce. Montáže pro rodinné domy, byty. Havarijní servis 24 hodin. Realizace: - revizní prohlídky rozvodů potrubí - opravy wc splachovačů, vodovodních baterií a ...

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.