UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce bytových jader. -plynařské. Montáž: -solární systémy pro ohřev vody.

Stavební firma, výstavba: - občanské a bytové stavby - revitalizace panelových domů - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytového fondu - voda, topení, plyn. Zelená úsporám. Zateplování.

Zámečnické práce: - mříže do oken. Topenářské práce.

Instalatérské práce: - vodovody, topení, solární panely, tepelná čerpadla, odpady, krby, koupelny.

Instalace: - voda - topení - plyn - olejové topení. Nové rozvody - v dostupných materiálech - měď, kov, plast. Práce: - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství - plynařské.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Rekonstrukce: - bytová jádra. Řemeslo: - instalatér - vodoinstalatérství, vodovodní rozvody - topenář - topenářství - plynař - plynoinstalace, plynofikace. Opravy, servis: - kotle Dakon.

Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb

Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Montáž, oprava, revize: -voda, topení, plyn.

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Instalatér, domovní a průmyslové instalace. Kompletní dodávka a montáž rozvodu vody. Rekonstrukce bytových jader. Kompletní dodávka a montáž domovní a venkovní kanalizace. Topení-kompletní dodávka a montáž ÚT.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - plynař, topenář.

Topenářské a plynařské práce. Revize plynových zařízení Montáž solárních kolektoru Montáž automatických kotlů

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení - topenářské.

Výroba, oprava, montáž: - vyhrazená tlaková zařízení - ocelové konstrukce, potrubní trasy. Montáž, oprava: - armatury, ventilátory, regenerační ohříváky vzduchu, elektrostatické odlučovače popílku, mlecí linky k úpravě paliva, drtiče strusky, dopravní pásy, zauhlovací technika, mazutové a naftové hospodářství, vyhrazená plynová zařízení, ...

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Dodávka, montáž, servis, revize, oprava: - elektroinstalace - hromosvody - elektroprojekce - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - rozvody ústředního vytápění, topení.

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Montáž: - topení, topné systémy. Zhotovení: - plynovody - rozvody vody - kotelny.

Velkoobchod, maloobchod: -voda, topení, plyn -plynové kotle, armatury -radiátory -koupelnová topná tělesa -expanzní nádoby. Nabídka instalaterských a plynařských prací. Revize.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Služby: - zpracování projektové dokumentace - plynofikace - revize-plynová zařízení, tlakové zkoušky - rozvody kanalizace, ústředního topení v objektech, vody. Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.