UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Plynař, instalatér, topenář: - montáže plynových rozvodů - revize plynových zařízení - zajištění projektové dokumentace.

Práce: -montáže vnitřních i venkovních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáže topení -montáž podlahového vytápění -čištění odpadů -veškeré instalatérské -rekonstrukce koupelen a bytových jader -veškeré topenářské.

Práce: - voda (instalatér) - topení (topenář) - plyn (plynař).

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Výroba a dodávky: - výroba a prodej tepla - topenářské práce - prodej čerpací techniky.

Stavební práce: -novostavby -rekonstrukce objektů -rekonstrukce koupelen, kanceláří -přestavby bytových jader -dlažby, obklady -zateplování objektů -opravy komínů -topení, voda, plyn -sádrokartonářské, malířské, natěračské, tesařské, pokrývačské, klempířské, elektroinstalační práce.

Plynoservis. Montáž: - voda, topení, plyn.

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Řemeslo: - vodoinstalatér - topenář.

Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče Zednické práce Vodoinstalační práce

Instalaterství Pastyřík: - voda - topení - plyn.

Topenářské práce Opravy - plynové zařízení Montáž - plynové zařízení Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Práce: - instalatérské - topenářské.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Plynoinstalační práce Montáž a servis - solární kolektory Topenářské práce Pokládka - podlahové topení Kovovýrobazámečnické práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce - rozvody plynu Topenářské práce Podlahové vytápění Montáž - plynové kotle Servis - plynové kotlevýměna - radiátory Realizace - koupelny Vodoinstalační práce - rozvody vody a kanalizace

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářství Obkladačství Koupelny na klíč Koupelny na klíč Instalatérství

Služby: - vodoinstalatérské - topenářské.

Výroba - technické plyny PRMČ Montáž - domovní plynovody Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce