UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské prace. Zajištění havarijního servisu.

Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - rekonstrukce koupelen

Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - rekonstrukce koupelen

Vodo, topo, plyn Řemesla, služby, opravy, servis, montáž - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - zednické práce - svářecké práce

Obchodní partner firmy JADRANKAMEN d.d. Plynařské a topenářské práce. Dodávky a montáže: -mramoru: -řezané a leštěné desky -obklady -dlažby -kvádry -sloupy -atypické výrobky.

Vodoinstalatérské a topenářské práce, plynařské práce.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Provádí: - plynoinstalace - vodoinstalace - kanalizace - topenářské práce. Opravy, revize, zkoušky: - plynová zařízení.

Montáž, servis: - solární ohřev - topení včetně dodávky materiálu.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Montáže, rozvody: - topení - plyn. Práce: - plynařské - topenářské - revize plynu.

Instalatérské a topenářské práce.

Dodávka materiálu, montážní práce, revize: - vodo - topo - plyn - tepelná čerpadla - solární kolektory.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Práce: -topenářské, topenář -instalatérské.

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Instalatérské práce: - voda, topení, plyn - včetně solárních systémů a tepelných čerpadel - servis kotlů.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace, ústřední topení, podlahové topení, plynofikace domovní a průmyslové, rekonstrukce kotelen.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Instalatérské a topenářské práce. Dodávky vodoinstalace, rozvody plynu.

Topenářské práce, topenář.