UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.

Dodávka, montáž, servis ZTI a ÚT především: topné systémy, kotelny, výměníky, domovní a průmyslové plynovody. Zdravotně - technické instalace, zařizovací předměty a úpravny vody. Vše formou dílčích dodávek nebo dodávkou na klíč.

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Nabízíme služby v oboru pohotovostní opravy elektro, elektroinstalace, revize elektro, ochrana proti přepětí a regulace vytápění.

Služby: - topenářství - vodoinstalatérství - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení.

Naše firma Vám může nabídnout zcela kompletní služby v oblasti stavebnictví. Od počatečních konzultací, přes projektování, přípravu stavby a vlatní realizaci. Provádíme jak nové stavby, tak rekonstrukce. Jsou Vám k dispozici tyto profese: Zedník, obkládač: - provádějí hrubé stavby, sanační, vnitřní a vnější omítky, výměny oken a ...

vodoinstalatérství a topenářství montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení zámečnictví

Servis24 - nonstop havarijní servis (elektro, topení, voda, plyn) pro Prahu a okolí. TZB - elektroinstalace a elektromontáže, instalatérství, topenářství (radiátory, konvektory, podlahové topení.

Stavební firma. Služby: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce nebytových prostor, kanceláří - rekonstrukce restaurací, obchodů - provádění a opravy fasád - vyklizení a likvidace suti - půdní vestavby - zateplení budov - odstraňování staveb - lešenářské práce - pokrývačské práce - klempířské ...

Topenářské práce, elektroinstalační práce.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace. Servis domácích spotřebičů Provádíme montáže plynových a elektrických sporáků, praček a myček a odvoz starých.

Prodej: - instalatérské potřeby - topenářské potřeby. Dále provádíme: - servis - montáž - opravy - připojení pračky - připojení myčky - připojení sporáků Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace.

Poskytování vodoinstalatérství, topenářství, elektrického čištění domovních odpadů a kanalizace.

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Provádíme opravy redukčních, pojišťovacích a uzavíracích ventilů i odvaděčů kondenzátu. Nabízíme další topenářské práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce u rodinných domů Výstavba a rekonstrukce - objekty Opravy a rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Vodoinstalační práce - výměna stoupaček

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Plynoinstalační práce Topenářské práce Pokládka - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažby - mozaiky - plovoucí podlahy Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Půjčovna - přívěsy do 750kg Topenářské práce Úklidové práce (kanceláře, bytové domy, po malířích a řemeslnících, ...) Vodoinstalační práce