Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Práce, služby: -vodoinstalatérství -topenářství.

Projektová a inženýrská činnost v oblasti ústředního vytápění. Návrh, projekce: - ústřední vytápění - kotelny.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...

Zajišťuji: - kompletní práce v oboru - topenář: - rozvody topení až po revize a kontroly - v oboru instalatér: - rozvody vody až po revize a kontroly - v oboru plyn servis: - rozvody plynu až po revize a kontroly.

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Nabízím kompletní škálu instalatérských a topenářských prací, včetně řešení havarijních stavů.Potřebujete vyměnit staré rozvody vody v koupelně, opravit čerpadlo ve vrtu, rozvést topení v mědi nebo třeba jen vyčistit ucpaný odpad?Neváhejte a kontaktujte mne.Rychlost, spolehlivost a kvalita.

Dodávka a montáž všech typů vytápění, solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody a tepelných čerpadel.

Naše služby: - instalatérské, topenářské a zámečnické práce.

Provádíme instalace a prodej infratopení - sálavého topení. Montujeme infra topení značky Wellina.

Montáž: - voda - topení - plyn. Rozvody vnitřní a vnější kanalizace Montáž a servis kotlů Atmos, Benekov a Rojek.

Činnost: -instalatérské práce, -topenářské práce, -plynařské práce.

Voda, topení, plyn. Instalatér, topenář.

Vodoinstalace. Kanalizace. Topenářské práce. Montáže čerpadel a vodáren + opravy.

Práce, montáž: -vodoinstalatérské: -rekonstrukce koupelen. -topenářské: -ústřední topení. -podlahové topení. -tepelná čerpadla. -plynařské: -domovní plynovody. -rekonstrukce kotelen.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, oprava, servis: -voda -topení -plyn. Prodej: -vodoinstalace, topení. Sídlo firmy: Kutná Hora, Puškinská 641 - tel.: 327 515 355 - vodoinstalace-montáž 327 524 649 - vodoinstalace - prodej 327 525 024 - účtárna

Instalatérství: - rozvody vody - topení.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Služby v oboru: - topení, voda, plyn.

Servis a montáž: -voda, topení, plyn

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Práce: - topenářské - plynařské.