UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Služby: - Vodoinstalace - Kanalizace - Koupelny - Ústřední vytápění - Podlahové vytápění - Tepelné čerpadla - Solární systémy - Domácí vodárny - Kotelny - Kotle na všechny druhy paliv - Krbové vložky - Akumulační nádrže - Plynoinstalace

Služby: - provoz tepelných zdrojů - montáž tepelných zařízení - montáž a servis solárních ohřevů TUV a vytápění - záruční a pozáruční servis a opravy - revitalizace vytápění obytných domů - návrhy vytápění a automatických provozů kotelen - rozúčtování topných nákladů.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Společnost Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště působí po celé ČR v oboru výstavba dřevostaveb a sádrokartonářské práce. Montujeme dřevěné, nízkoenergetické domy a také dřevěné terasy, domky a kůlny ze dřeva. Sendvičové dřevostavby realizujeme na klíč - jedná se o nízkoenergetické stavby plně srovnatelné se zděnými domy. Výstavba sendvičové ...

Dodávka a montáže: - zařizovací předměty koupelen - solární systémy - elektrokotle - plynové kotle - kotle na tuhá paliva - kotle na biomasu - krby - centrální vysavače - domácí vodárna. Rozvody: - ústřední topení - podlahové topení. - vody, kanalizace - plynu

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Instalace vodo topo plyn. Revize plyn a elektro. Vodoinstalace. Topenářské práce. Plynařské práce. Drobné stavební a obkladačské práce. Realizace koupelen.

Zednictví Strojní omítky včetně pokládky obkladů a dlažeb. Vodoinstalatérství, topenářství, plynařstvi Strojní čištění odpadů.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - topenářské práce - rozvody vody.

Topenářská firma Buják: -plynoinstalace -montáže tepelné techniky -obytné i občanské budovy vč průmyslové kotelny.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -VODOinstalace, instalace vody: -rozvody vody včetně kanalizace -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního, podlahového topení -PLYNařské, instalace plynu: -montáže kotlů včetně dodávky -instalace solárních kolektorů -stavební a obkladačské ...