Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství. Výroba: -stavební truhlářství -čalouněný nábytek na zakázku -nábytek, dveře, interiéry.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytek z masivu, nábytku. Výroba kuchyní, kuchyně. Skříně, skříní. Stavební truhlářství. Stolařské práce, stolař.

Činnost: - výroba dřevěných hodin - výroba dřevěného nábytku, schodů, podlah

Výroba: -celodřevěná samonosná schodiště -olepovaná schodiště -nášlapy na kovovou konstrukci -kuchyňské linky -celomasivní nábytek, kusový nábytek -kompletní vybavení interiéru -celomasivní dřevěné dveře -kompletní uložní na beton, včetně zábradlí se soustruženými prvky -klasické laťkové -bavorské balkony včetně květináčů -pro ...

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba Výroba, prodej: -dveří, dveře vnitřní i vchodové -kuchyně, kuchyní, ložnice, schody a nábytek -nábytku z masivu i lamina, dětské pokoje-šatníky, postele, skříně, stoly, interiéry. Schody, zábradlí ze dřeva. Provádíme výrobu nábytku jak firmám tak i soukromým osobám.

Pokud hledáte kvalitní a profesionální truhlářství, které vám vyrobí dveře, schody, kuchyně, kuchyňské linky, stoly a další nábytek pro váš interiér a to nejen s moderním nádechem, pak je pro vás správnou volbou Truhlářství Hnilička se sídlem v Bánově. Truhlářství Hnilička je rodinná firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Nabízíme ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - stolařské, truhlářské - zednické. Výroba nábytku. Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen. Prodej: - střešní krytiny - zdící materiál - izolace.

Truhlářská výroba, dřevovýroba: - kuchyně - schodiště - ložnice - dveře - okna - interiéry restaurací, hotelů

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - podlahy - kuchyně - obývací stěny - ložnice, dětské pokoje - skříně - stoly.

Nabízíme truhlářské služby. Konzultace, návrhy, výroba a následná realizace. Výroba ocelových podnoží a policových systémů z oceli. Zakázková výroba stolových desek z masivu v kombinaci s epoxidovou pryskyřicí.

Stavební firma M+M, působící v rámci Zlínského kraje v Kroměříži a Luhačovicích, se již více než 20 let specializuje na bytová jádra, koupelny, kuchyně, obytné prostory na klíč a opravy a rekonstrukce koupelny, bytu, interiéru rodinných domů a dokončování hrubých staveb. Na základě bohatých zkušeností Vám poskytne profesionální a komplexní ...

Stavební firma a stolárna M+M Zlín přijímá zakázky i v lokalitě Uherské Hradiště a Uherský Brod - zaměřuje se převážně na bytová jádra, koupelny a kuchyně na klíč. Provádí rekonstrukce interiéru bytu, rodinných domů na klíč a dokončování hrubých staveb. Poskytuje profesionální a komplexní služby - počínaje zaměřením, navržením vhodného řešení, ...

Výroba: -kuchyńské linky včetně renovace -oprava starých kuchyňských linek -nábytek na zakázku -vestavné skříně Zajistíme návrh a výrobu od jednoduchých, funkčních modelů až po složitější sestavy, včetně vybavení restaurací a hotelů.

Stavební Firma. Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, provádíme stavby, demolice a kompletní rekonstrukce.Realizuje projekty jako dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy.Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské, truhlářské, izolační, zateplovací a jiné stavební práce.

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...

Práce: -truhlářské.(masiv-lamino) Truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku -okna -schody -dveře

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné konstrukce - okna - dveře - sauny - schody - vybavení interiérů - zimní zahrady.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Služby: -zakázková stavební výroba -výroba nábytku -truhlářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba, prodej kuchyní, kuchyně. Nábytek, nábytku. Stavební truhlářství.

Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.