Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Zakázkové truhlářské práce Výroba a dodávka - kuchyně

Truhlářství Výroba: -pergoly -sruby -skříně -postele -kuchyně -dveře -schodiště -zábradlí -ploty

Služby: -truhlářství -kuchyňské linky z lamina -vestavěné skříně.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Práce: -truhlářské. Výroba, montáž: -chaty -palubkové -dřevěné -zahradní domky -rekreační chatky -přístavby -opravy -rekonstrukce.

Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.

Práce: -truhlářství. Zakázková výroba: -dveře a zárubně na míru.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.