Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu i lamina - bytové doplňky - okna, dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek, interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Stavebně truhlářské práce, tesařské práce. Truhlářství.

Truhlářství, podlahářství Obráběčství

Výroba, montáž, dřevovýroba, stolařská výroba, stolařství: - zahradní altány - zahradní nábytek - EURO okna, EURO dveře - parapety - schodiště - ploty.

Firma provádí práce: - stavební - stolařské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - výroba nábytku - stavby plotů - kamenné, dřevěné a zděné.

Zakázkové truhlářství. Vyroba: - nábytek na míru. Pokládání podlah. Doprava a montáž přímo u zákazníka.

Stolařství. Zakázková výroba, prodej: - atypické interiéry - selské dekorace pro obchody, restaurace, chaty - repliky starožitného nábytku. Starožitnictví, prodej: - starožitný nábytek.

Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava ...

-Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Truhlářství, podlahářství Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru