Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Naše společnost Stolařství CHEJNA s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí svým zákazníkům především komplexní stolařskou výrobu, jako jsou například kuchyňské linky na míru, vybavení kanceláří, čekáren a ordinací, veškerý nábytek do bytů a domů, ale i do salonů pro kadeřnice, kosmetičky nebo maséry. Sledujeme aktuální trendy a nabízíme vždy nové a ...

DIVIZE FISPOCLEAN A FISPORENT Prodej, internetový obchod, e-shop, servis, půjčovna, bazar, pronájem a speciální úpravy průmyslové úklidové a čistící techniky: Úklidová a čistící technika - podlahové mycí stroje, mycí stroje se sedící obsluhou - baterie, nabíječky baterií - průmyslové vysavače na suché a mokré vysávání - bezpečnostní ...

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

Činnost - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - stolařské spráce, výroba nábytku na míru.

Truhlářství, výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně. Kuchyňské studio - adresa: Těšínská 531/314, 716 00 Ostrava – Radvanice - tel. 733 604 631.

Truhlářství. Výroba - nábytek: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

A-trio interier s.r.o. Ostrava. Truhlářství, výroba nábytku. Byty, interiéry - rekonstrukce.

Společnost se zabývá návrhy, výrobou a dodávkou kompletních historických interiérů či jednotlivých kusů historického nábytku. - Truhlářská výroba - Řezbářství - Čalounictví - Selský nábytek z masivu - Dřevěné obložení - Ručně řezané podložky pod trofeje nebo vycpaniny Zakázková výroba - každý kus je unikátní

Hodinový manžel: - truhlářské, instalatérské, elektrotechnické, dokončovací stavební práce - dopravní a jiné služby.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.