Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

Služby: -truhlářské práce. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -hračky ze dřeva

Vyrábíme klasické i atypické postele, palandy a patrové postele z masivu (BO). Dodáváme matrace do všech typů postelí. Doprava je po celé ČR zdarma. Výrobou kvalitních postelí, paland a patrových postelí se zabýváme již od roku 1992.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Maloobchod použitým zbožím -Zasilatelství -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - ...

Truhlářství, podlahářství -Sklenářské práce