Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - ložnice - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - dětský nábytek. Renovace nábytku.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské práce z masivu, dýhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyně, nábytek - dveře, obložky - schody, podlahy - okna, eurookna - dřevěné fasády, obklady.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru včetně zaměření a grafického návrhu -komplexní řešení problematiky kuchyňských linek: -vestavné skříně na míru včetně zaměření a grafického návrhu - velkoobchod - prodej kuchyňských linek sektorová řada - výroba nábytku na míru i sériově. Prodej: - bytového nábytku - kancelářského nábytku - ...

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Truhlářství, podlahářství.

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Výroba, prodej, eshop: - nábytek na zakázku - ložnice - obývací stěny, sedačky - kuchyně - dětské pokoje. Prodejna: -Velehradská 875, Uherské Hradiště.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba nábytku z lamina, dýhy, masivu.Zlínský kraj

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Vrata, schody, zábradlí, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavné skříně.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytový nábytek (skříně, postele, ložnice, dětské pokoje, ...).

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku z masivu i lamina, kuchyní a jiného zařízení interiérů -interiéry na zakázku -dětské a studentské pokoje - kuchyně - výroba polotovarů - prodej spárovky - CNC obrábění dílců - řezání a formátování dílců - olepování hran - broušení, lakování - drásání a potahování dílců na čtyřstanné fréze ...

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - dětský nábytek - přebalovací pulty - rámečky a kazety