ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Stavební práce, zednictví. Stavební a obkladačaské práce. - kompletní elektroinstalace - voda-plyn-topení - kompletní sádrokartonářské práce - demoliční práce - revitalizace.

Řemeslnické práce: - veškeré instalatérské a topenářské - havárie, montáže, drobné opravy a rekonstrukce - plynoinstalační - vodoinstalační. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Rekonstrukce: - koupelny (včetně kalkulace).

Topenářské práce Rekonstrukce koupelny Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabídka instalačních prací, obkladů, dlažeb a zednických prací. Dodávka a montáž zařizovacích předmětů včetně kompletní renovace koupelen.

Zednictví Stavební práce -pokládka podlah -údržbářské práce -vodoinstalace Rekonstrukce bytů, rodinných domů.

Komplexní řešení vodoinstalací, topenářských a plynařských prací v rodinných i obytných domech.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Montáže nových rozvodů vody, odpadů, topení, plynu, zařizovacích předmětů a jejich doplňků. Výměny baterií, umyvadel, dřezů, van, bojlerů, kotlů, podružných vodoměrů apod. Opravy havarijního stavu vodovodního a odpadního potrubí, včetně drobných závad. Úpravy dispozičních řešení WC, koupelen, kuchyní. Rekonstrukce veškerých rozvodů vody, ...

Instalatérské práce Vodařské, plynařské práce. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo. Změkčování a filtrace vody.

Stavební práce Zednické práce Rekonstrukce Zateplování fasád Ploty Obklady a dlažby Zídky Venkovní dlažby Malba a nátěry Vodo-topo-plyn Elektroinstalační práce

Držitel certifikátu jakosti ISO* 9001:2001. Stavební výroba: -pozemní, inženýrská, občanská a bytová výstavba. Technická zařízení budov: -vypracování projektové dokumentace v oboru TZB* (technické zařízení budov), realizace, servis i pozáruční -dodávky a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, ústředního vytápění v ...

Vodoinstalatér, topenář, vodoinstalatérské a topenářské práce. -solární systémy, tepelná čerpadla, podlahové a stěnové vytápění a čistění a prohlídky kanalizace. Dále provádíme centrální vysávání a montáže plynových kotlů, vodoměrů a ohřívačů.

Instalace, montáž, dodávka, rekonstrukce: -vodárenské sítě -vodovodní přípojky -vystrojení vodojemů -armaturní komory, šachty.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Řemesla voda, plyn, topení: - plynař, plynoinstalační práce vč. revize, servis plynový sporák MORA, průtokový ohřívač MORA - topenář, topenářské práce, topení etážové, ústřední, podlahové (materiál plast, PPR, měď) - vodoinstalatér, vodoinstalatérské práce, instalace zřizovacích předmětů ZTI, sanita, vana, záchodová mísa, připojení pračka, ...