ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž tepelná čerpadla. -montáž solárních panelů.

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Topenářské práce Vodoinstalační práce - autorizovaný servir pro Karlovarský kraj vodovodních baterií HANSA a ORA

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Stavební firma provádí novostavby a veškeré stavební - rekonstrukce - instalace topení - rozvody vody, plynu - elektromontáže kontakt: Gabriela Lučanová, Pavel Lučan

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - plynařské.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Vodoinstalatérské práce. -instalatérské práce.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Dodávka a montáž: -solární systémy a tepelná čerpadla pro -ohřev TUV, bazénů -podlahové vytápění značek REHAU, HENCO -přitápění objektů -solární kolektory -deskové nevakuované až po trubicové vakuované značek THERMOSOLAR, VAKUSOLAR, VIESSMANN -topné systémy, kotle od všech výrobců, specializace značka VIESSMANN. ...

Práce: -instalatérské -rozvody vody -pozinkované -plastové -kanalizace.

Dodávka, montáž, servis: -vyhrazené plynové zařízení -plynové kotle DESTILA, MORA, IMMERGAS, THERM, PROTHERM, VIADRUS, ETI* -plynové ohřívače TUV*, ARISTON, JOHN WOOD, QUANTUM -domovní plynovody. Práce: -plynařské -vodoinstalační -topenářské. Záruční i pozáruční servis.

Práce: -topenářské -instalatérské.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Instalatérské, plynařské, topenářské práce: -rozvody domovních a průmyslových plynovodů -výstavby a rekonstrukce plynových kotelen -rozvody ústředního vytápění v mědi, plastu a oceli -montáž olejového a propanového vytápění -plastové rozvody užitkové vody -montáž a prodej veškerých plynových spotřebičů -záruční a pozáruční servis ...