ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Naše stavební společnost realizuje komplexní stavební práce. Práce: - instalatérské - zámečnické - elektroinstalační - topenářské - vzduchotechnické - plynofikace - klempířské - podlahářské - zednické, fasádnické - tesařské, pokrývačské - rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - sociální zařízení - obklady, ...

Petr Hájek provozuje službu hodinového manžela, konkrétně montáž nábytku, opravy kapajících kohoutků, výměna žárovky, instalace garnýže apod.

Jsme firma z více než 20-ti letou praxí z Kobeřic a provádíme stavební a zednické práce. Realizujeme kazetové podhledy příček, předstěn, bytových jader půdních vestaveb, obkladů, mozaiky, dlažby a zdění z jakéhokoliv materiálu. Dále realizujeme začištěni špalet po výměně oken, potěry podlah, omítky jádrové, štukové, dekorativní a rekonstrukce ...

Činnost: - vodoinstalatérství, topenářství - montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení - zednické práce - dodávky materiálů, rekonstrukce koupelen

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství -zprostředkování obchodu a služeb

Stavební činnost: - rekonstrukce a výstavba kotelen - rekonstrukce koupelen - voda, topení, plyn - elektroinstalace - regulace a měření Dodávka, montáž, servis: - tepelná technika Viessmann - tepelná čerpadla - solární systém.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - stavební práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Práce: - instalatérské - plynařské.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - krby

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské Prodej, montáž: - kotle

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Instalatér, topenář, plynař a technik pro instalace typu voda, topení a plyn. Řemeslné práce v oboru instalatérství a topenářství. Rozvody sítí do novostaveb, rekonstrukce vody či odpadu, koupelny, obklady a dokončovací práce včetně montáže vybavení.

Rekonstrukce (bytového jádra, koupelny, bytu či domu). Kompletní služby. Vodoinstalatérské a topenářské práce: - kov, plast, měď - komplexní dodávky včetně materiálu. Půdní vestavby: - sádrokarton. Koupelny a bytová jádra na klíč. Provádění: - obklady, dlažby - plovoucí podlahy. Rekonstrukce budov. Výměny oken a dveří: - EURO, ...

Naše firma působí na Opavsku od roku 2002. Provádíme: - vodoinstalatérské práce: - údržba, demontáž stávajích rozvodů - opravy rozvodů - rekonstrukce rozvodů vody - výměna vodovodních rozvodů - instalatér - rekonstrukce, výměna stoupaček v panelových domech. - plynoinstalatérské práce: - rozvody, realizace, opravy, ...