ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce stavební, instalatérské, elektrikářské, podlahářské, malířské, obkladačcké a dekorativní. Rekonstrukce domů, bytů a dalších prostor. Opravy koupelen a bytových jader.

Práce: -stavební. -sádrokartonářské. -instalatérské, topenářské, plynařské. -elektrikářské práce. -výškové práce pomocí horolezecké techniky. -úklidové: -čištění koberců, čalouněného nábytku. -mytí oken. -vyklízení sklepů, půd.

Plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce.

Stavební činnost -pokrývačské práce -vodoinstalační práce

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -vodoinstalatérské. -kamerové prohlídky, čištění kanalizace. -plynařské. Montáž: -tepelná čerpadla, solární systémy.

Služby: -změření průtoku vody v bateriích a sprchách -výpočet návratnosti spořičů pro vaši firmu / byt -montáž a seřízení průtoku spořičů na optimum

Instalatérské, plynařské, stavební a zednické práce. Rekonstrukce rodinných domů a fasád. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplování a omítání.

Provádíme drobné opravy v domácnostech a kancelářích

Zajištění topenářských, instalatérských a plynařských prací.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Instalatérské a topenářské práce. Zednictví a obkladačství.

Stavební firma. Rozvody a instalace.

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Realizace a rekonstrukce koupelen a bytových jader. Rozvod vody a kanalizace.

Rozvody topení Prodej vybavení do koupelen, pákové baterie, toalety, sprchové kouty

Řemesla, služby - zednické práce - hrubé stavby - malířské práce - pokládka podlah - vodo topo plyn - vodoinstatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalační práce - sádrokartonářské práce - bytová výstavba na klíč

Stavební práce - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zateplování budov - svářečské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - topenářské práce - podlahářské práce

Realizace, rekonstrukce, oprava, servis: -topné systémy -výměníky vody -rozvody vody