ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Společnost Instalace Praha byla založena v roce 1992, historicky však navázala na činnost soukromých firem pohybujících se na stavebním trhu již před rokem 1948 a zejména pak na činnost podniků Průmstav n. p. a Instalace Praha s. p. Zpočátku své existence byla výrazně zaměřena na dodávky technických zařízení budov se specializací v oborech ...

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Nonstop havarijní a pohotovostní služba v případě poruchy plynu, vody, topení, kanalizace, elektro. Provádíme: -rekonstrukce stoupaček a bytových rozvodů -přestavba-bytová jádra, koupelny -strojní a tlakové čištění odpadů a kanalizace -revizní prohlídky TV kamerou -montáže vodoměrů -revize a údržba nemovitostí. .

Komplexní služby Praha: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - opravy kotlů - revize - rekonstrukce.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Projekce a instalace TZB, vytápění, větrání, klimatizace, vodovod, kanalizace, plyn, průmyslová média, silnoproudá a slaboproudá zařízení, stlačený vzduch, sprinklerové hasící zařízení, požární ochrana, projektová příprava, výběr dodavatele, realizace stavby, konzultační a expertní činnost

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Prohlídky potrubí: - kanalizace, VZT, vrty. Stavebně-technické průzkumy kanalizace. Čištění kanalizačního zařízení. Projekční činnost. Provádění a opravy kanalizace. Posudky soudních znalců.

Instalatérské práce: -rekonstrukce vodovodních a kanalizačních rozvodů, koupelen, byt. jádra -vnitřní rozvody vody a kanalizace v novostavbách -vyhledání závad / netěsností a jejich odstranění -kompletní vybavení koupelen -výměny vodovodních baterií -venkovní přípojky vody a kanalizace -dodávka a výměny vodoměrů -strojní čištění odpadů a ...

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Rozvody klimatizace. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Provádění instalatérských a topenářských prací, prohlídky kanalizace kamerou, čištění kanalizace kamerou, výměna wc, baterií, umyvadel...

Služby: - výroba, dodávka a montáž podlahového vytápění Pedotherm - topenářství - instalatérství - zdravotechnika.

Renomovaný distributor regulační a měřicí techniky pro topení a rozvody vody SPECIALIZOVANÁ FIRMA ZAJIŠŤUJE : - topenářské práce, topenář, topenáři - instalatérské práce, instalatér, instalatéři.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Nabídka instalatérských a topenářských služeb a kompletních rekonstrukcí koupelen, bytů a domů. .

Vyhrazená plynová zařízení - projekty, montáže, servis. Ústřední a etážové vytápění, rozvody vody - projekty, montáže, údržba. Montáže voda, odpady. .