Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Dodávka - černá a nerez ocel. Velkoobchod - trubní tvarovky. Výroba - trubní tvarovky.

Montáž a instalace: -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -vodoinstalace

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -kompletní rekonstrukce bytů Práce: -zednické -sádrokartonářské -obkladačské -topenářské -instalatérské

Naše služby: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - elektroinstalace - vodoinstalace - kanalizace - zakázkové truhlářství.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Práce: -rekonstrukce budov. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce bytových jader. -zednické. -obkladačské. -vodoinstalatérské.

Instalatérské práce, čištění studní, topení, podlahové topení, elektro.

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví

Elektroinstalační práce.

Služby, řemesla: - vodoinstalatérské, vodoinstalatér - zednické, zedník

Dodávka: -technologické zařízení budov. Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské, plynařské. -rozvody technologických médií. -vzduchotechnické. -měření a regulace.

Vodoinstalatérství, topenářství

Elektro revize Plynoinstalační práce - revize Topenářské práce Opravy - kanalizace Vodoinstalační práce

Realizace zakázek v oblasti topení, plynu, vody, elektro a kanalizace. Čištění kanalizace a potrubí: - bytových odpadů (odtoky od WC, výlevek, dřezů, umyvadel apod.) - domovních stoupaček a přípojek - dvorních dešťových vpustí (gulí) - dešťových svodů (gajgrů) - zatukovaných potrubí. Opravy veškeré kanalizace včetně výkopových ...

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Stavba - ploty Zemní práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy na klíč - bytová jádra Vodoinstalační práce

Projektování: - rozvody plynu, kanalizace, vody - vytápění.

Topenářské a vodoinstalační práce. Rozvody vody, topení, včetně kompletací.

-svářecí práce -montážní práce -voda, topení, plyn -jeřábnické práce -výroba ocelových konstrukcí -nástavby na užitková vozidla -GO vozidel -přepravníky -zámečnické práce -stěhování těžkých strojů -výroba kontejnerů -údržbářské práce -přestavby a modernizace nástaveb a přepravníků -ocelové konstrukce -montáž ...

Topenářské a instalatérské práce, revize plynu, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, topení, plynu a kanalizace. Prohlídky kanalizace kamerou.

Stavební a řemeslné práce.

Plynoinstalatérské práce Montáž - solární systémy Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné práce pro stavby: - zemní práce a terénní úpravy - výkopové práce - bourací a úklidové práce.

Profex Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.