ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce: -instalatérské, instalační, domovní rozvody: -vodoinstalace, voda v plastech -pára, tlakový vzduch -plynoinstalace, plynař.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Práce: -instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Instalatérství, topenářství. Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topo -rozvody vody a topení. Montáže: -bojlery, kotle, radiátory, vodovodní baterie. Výměna: -stupačky. Rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Elektrikářské práce Podlahářské práce Rekonstrukce - bytykompletní stavební činnost Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Zajištění - instalatérské práce

Montáž,rekonstrukce,opravy: -domovní instalatérské práce,instalace: -vodoinstalace,vodoinstalační práce -topo,topenářství,topenářské,topení -plynoinstalace,plynoinstalační, plynařské.

Topenářské práce Zemní a výkopové práce Vodoinstalační práce

Práce, instalace, montáž: - vodoinstalace, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství, topení - plynu, plynařské. Především průmyslové objekty a ale i domovní.

Elektroinstalační práce Topenářské práce Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce Vodoinstalatérské práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Vývoj,aplikace: systém pro účtování spotřeby elektrické energie prostřednictvím dálkového přenosu dat: -pro firmy provozující rozvod,dodávky elektrické energie,plynu,vody včetně distribuce čipových karet a inkasa plateb.

Zámečnictví. Práce: -strojní zámečnické -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské,instalace vody -TOPO,topenářské,topenářství,instlace topení.